I skrivande stund

Så till lite info om vad som stundar under 2015. Vårt nästkommande större projekt kommer nämligen att bli en filmserie på sju filmer och just nu skrivs det för fullt på manus för de olika delarna. Det betyder att förproduktionen bara väntar på att få rulla igång och alla som redan är involverade är superpeppade på att få börja producera dessa sju till synes helt olika historier.

Projektet i sig planeras i nuläget att bli en långkörare som kommer hålla igång väl igenom hela 2015 och kommer under årets lopp att låta varje enskild färdig film lanseras efter hand rakt ut i webben, med start här på chillywildebeest.se. Mer information om projektet som helhet och de olika delarna och deras specifika handling och unika karaktär kommer att släppas allt eftersom med start inom kort. Håll korpgluggarna öppna!

Reklamfilm snart klar

Village Clothingsäljer nu det sista i slutlagret och vi har fått äran att tillgodose detta med en sprillans ny reklamfilm! I nuläget är vi inne på sista rycket inom postproduktionen : klippningen är klar, gradingen i full rulle och ljudläggning och musik är precis påstartade – så håll utkik efter denna annorlunda och lekfulla reklamfilm som mer än gärna visar upp exakt hur bra och tåliga kläder man kan finna hos Village Clothing.

Och i väntan på filmen så kika in på deras facebooksida för mer info om deras sortiment – facebook.com/villageclothingab – eller gå direkt och shoppa loss julklappspengarna på en t-shirt eller tre på: villageclothing.tictail.com

Äntligen på etern

Woohoo – nu är vi äntligen på etern med vår sprillans nya hemsida! Här hittar du information om vad Chilly Wildebeest Productions är för typ av produktionsbolag, vad vi erbjuder för tjänster och såklart information, bilder och länkar till våra projekt och filmer. Kika nu gärna runt och ta del av detta nya kreativa företag och gillar ni vad ni ser så för all del kom gärna tillbaka lite då och då och följ utvecklingen av alla våra kommande projekt. Och glöm inte att börja följa och gilla oss på facebook, instagram och twitter – vi ses i filmens spännande värld!