stiltjewrap

Stiltje wrappad och klar!!

Stiltje är färdiginspelad!

Efter sexton dagars inspelning utspridda över två månader är nu Stiltje inspelad och klar. På teambilden ovan ser vi teamet från sista dagen och i mitten vår fantastiska Cassandra: Sofia Billeng. Runtom henne har vi till vänster Victor som spelar Ossian, och ovan honom Sarah på smink och SFX. Till höger har vi vår ljudtekniker John och Niklas, på manus och regi, står bakom det glada gänget. Men fler än fem har allt som allt varit med; många andra underbara skådisar och crewmedlemmar – Moa som Mia, Christoffer som Lukas, Marika som Linnea och Henrik på foto – har fått Stiltje att bli verklighet och ett stort TACK riktas till alla som kämpat på och medverkat under inspelningens gång! Ni är underbara!!

Härnäst väntar klippning av Stilleben, vår tidigare inspelade zombiefilm, som när den är färdig i klipprummet skeppas vidare till ljud – och det är då som Stiltje som först får sätta sig i frisörstolen för en trimning.

Men det hela tar inte slut där! Vår tredje film i serien kommer snart att börja att förproduceras och det är inte mindre än ”Storstadsfjäril”, en film om konst och konsten att lyckas, som ligger på tur. I den kommer vi se Frida Söderqvist som vår huvudkaraktär Arilda, som flyttar till storstaden som aspirerande konstnär för att slå igenom och bli stor. Men hon möter större svårigheter än hon trott och verkligheten är betydligt krassare än vad hon någonsin anat. Och snart står det klart att hon måste bestämma sig för hur långt hon kommer vara beredd att gå och vad är hon villig att offra för att lyckas?

Och som om det inte var nog har vi, som ni förhoppningsvis redan vet, precis i veckan släppt Mannequins, som efter snart 5000 visningar fortsätter att spridas och ses över internet. Se den här på hemsidan under produktioner eller på vår vimeo (https://vimeo.com/142020045) om ni inte redan gjort det – och sprid och dela gärna så alla ni känner kan ta till sig av vår senaste stolthet.

Så kort och gott är det spännande tider på Chilly Wildebeest Productions. Håll ögonen öppna och öronen på spänn (eller tvärtom om ni vill) så ni inte missar mer nyheter eller filmer som kommer från de mest kreativa delarna av filmens magiska värld!

Vi ses i bruset!!