nyhet_stilleben

It’s a bloody wrap!!

Efter tre helger med mycket blod, svett och skratt är nu inspelningen av Stilleben klar! Våra skådisar har gjort ett fantastiskt jobb både som levande och döda och vårt grymma och tappra crew har arbetat genom regn och sol för att få ihop vår film. Ett stort tack riktas därmed så klart till alla som medverkat och fått den här köttiga zombiefilmen att gå igen – ni har alla varit underbara!

Efter detta väntas nu klippning för Stilleben och materialet kommer snart att landa hos vår klippare som tillsammans med vår regissör nästan bokstavligt talat kommer att sätta tänderna i det.

Men som om det inte vore nog kommer vi också att direkt starta upp förproduktionen av nästa film i serien: Stiltje – vari Sofia Billeng kommer att spela Cassandra, som vaknar upp i en skogstjärn efter mystiska omständigheter. Hon har tappat minnet och vet inte riktigt vad hon gör där. Hon minns egentligen bara en sak: att hon precis varit död men inte längre är det. Och hon tror att hon kanske rentav blivit mördad. På så sätt startar jakten på sanningen och mysteriet tätnar när hon snart  får reda på vilka som ligger bakom hennes död – och varför hon fått en andra chans.

Inspelningen av Stiltje är planerad till runt juli/augusti och eftersom klippningen och andra delar av postproduktion av Stilleben ligger samtidigt som detta är det svårt att sätta exakt datum för när Stilleben kommer vara klar. Men håll ögonen öppna efter både zombies och nyheter så kommer vi annonsera ut mer när vi kommit lite längre i processen.

Tills dess kan ni surfa in på Chilly Wildebeests facebook och där avnjuta lite bilder från produktionen av Stilleben – en zombiefilm om att äta eller ätas!

www.facebook.com/chillywildebeest