nyhet

Förproduktion i rullning!

Då var vi igång!

Anna Tjernström, producent för projektet, och Niklas Johansson, regissör och exekutiv producent, träffades idag på det allra första produktionsmötet för vår kommande filmserie. Detta markerar ju också starten av förproduktionen av den första filmen av sju: Stilleben – en zombiefilm om att äta eller ätas!

Med en planerad förproduktion på omkring två månader är inspelning preliminärt satt till att starta i slutet av April – och till dess kommer vi köra hårt med den sista castingen, location-scouting och förberedandet av köttiga splatter-effekter och härlig gore. Men mer specifik info om denna filmen följer inom kort.

Det ska också introduceras att detta filmprojekt, som planeras fortgå under två års tid, är starten på ett samarbete mellan Chilly Wildebeest Productions och Anna Röd Film – ett samarbete som alla er filmnördar där ute snart kommer kunna börja skörda frukterna av!

Vill ni veta mer om Anna Röd Film så kika genast in hennes hemsida  och blogg – och glöm inte heller att följa Chilly Wildebeest på facebook, instagram och twitter för mer info om denna spännande filmserie!

www.annatjernstrom.sewww.annaröd.se