Village Clothing 2014/2015

village_1

Solen står högt på den blå himlen och det är full ruljans i skateparken, där alla brädor viner över asfaltens kurvor och gångar. En av alla dessa skatare bär dock en t-shirt av speciell kvalitet och det är inte förrän en oväntad individ får syn på vad vår skatare bär för plagg, som han riktigt får känna på exakt hur speciell hans tröja är. En hetsjakt inleds där sinnet ställs på sin spets och dessa två till synes kontrasterande krafter möts upp i denna överraskande konfrontation.

Chilly Wildebeest Productions fick i uppdrag hösten 2014 att göra en annorlunda reklam av och för Village Clothing och deras klädsortiment – en uppgift vi mottog med glädje och glöd. För att skapa en intim och jagande upplevelse som både bokstavligen och mentalt följer vår skatare genom hans ordeal, filmades filmen med både digital systemkamera och Go Pro – för att nå den där lilla extra nivån av action.

Village Clothing har sålt kläder i tio år men har sedan ett tag tillbaka slutat upp med sin verksamhet. Dock finns deras sortiment kvar ännu ett tag till och de siktar på att gå ut ur gamet stenhårt med denna film som ämnar hålla produktnamnet vid liv även efter att alla deras varor och produkter är slutsålda – så se till att skaffa dig en Village Clothing-tröja eller keps du också innan det är för sent!

village_3 village_4 village_5 village_6 village_7 village_8 village_9 village_10 village_11 village_12 village_13 village_14

Producent: Niklas Johansson &
Christoffer Harborg

Regissör: Niklas Johansson

Manusförfattare: Niklas Johansson & Christoffer Harborg

Fotograf: Niklas Johansson, Sofia Billeng & Anna Tjernström

Ljuddesign: Niklas Johansson

Musik: Christoffer Harborg

Klippare: Niklas Johansson

Skådespelare:
Christoffer Harborg
Niklas Johansson

« Tillbaka till Produktioner